Діаманти для Холостячки: ТОП-5 образів реаліті

Холостячка
Більше двох місяців вся країна спостерігала за романтичною історією кохання головної героїні реаліті «Холостячка» на телеканалі СТБ. Нарешті ми дізналися, кому вдалося підкорити серце Ксенії Мішиної.

Ми прожили з героями більше тридцяти побачень — екстремальних та романтичних та слідкували за неповторними образами Ксенії Мішиної. Пропонуємо згадати, як це було, та просто зараз обрати улюблений!

Читайте также

Тина Кароль, Леся Никитюк или Алина Гросу: кто может стать Холостячкой 2 сезона?

Тина Кароль, Леся Никитюк или Алина Гросу: кто может стать Холостячкой 2 сезона?

Новый Холостяк? Андрей Шатырко рассказал, с какими девушками никогда не будет встречаться

Новый Холостяк? Андрей Шатырко рассказал, с какими девушками никогда не будет встречаться

  • Перший епізод шоу «Холостячка»

Традиційно, на першій вечірці, хвилюючись, героїня романтичного реаліті зустрічала претендентів на своє серце. Залишатися впевненою Ксенії допоміг її ідеальний образ.
Довга чорна сукня з лінійки Atelier-Andre Tan дуже виразно підкреслила тендітність героїні. Образ потребував лаконічних та елегантних прикрас, легкого та вишуканого акценту. Тому кольє з колекції «Коко» від SOVA та каблучка Dress code стали ідеальним тандемом для образу Ксенії на першій вечірці реаліті «Холостячка».

Холостячка

Завершили образ дві моносережки For Love з білого золота, виконані у техніці алмазної грані з колаборації з українським дизайнером FROLOV. Ці сережки стали улюбленими базовими прикрасами Ксенії протягом усього проєкту і ми ще не раз побачимо їх на побаченнях, в буденних та вишуканих образах.

  • Другий епізод шоу «Холостячка»

Ще один улюблений образ — тотал лук від FROLOV. На перше побачення Андрій Рибак запросив Ксенію в заміський комплекс. А дістатись туди запропонував... на гелікоптері. Холостячка з'явилася в доволі драйвовому образі — блискучій міні сукні, яку доповнила моносережкою-кільцем та довгою моносережкою-трансформером з колекції For Love. Обидві прикраси виконані у техніці алмазної грані в колаборації з українським дизайнером FROLOV. Образ завершила міді каблучка з колекції Easy.

Холостячка

Прикраси Ксенія підкреслила високою косою в стилі Джей Ло.

  • П’ятий епізод шоу «Холостячка»

Після важкого тижня дуже хочеться краси та легкості. Образ Ксенії для шостої церемонії троянд створювався саме за цим принципом. Відкриті сукнею плечі, тонка талія, ніжний колір сукні підкреслили тендітність Холостячки. А дві моносережки SOVA створили геометричну асиметрію, щоб на контрасті ще яскравіше сяяла жіночність героїні.

Для шостої церемонії троянд Ксенія обрала ніжну сукню з відкритими плечима, підкреслила образ двома моносережками з білого золота різної довжини колекції «Мегаполіс», що ніби віддзеркалюють одна одну.

Холостячка

Холостячка

  • Сьомий епізод шоу «Холостячка»

Вже не перший раз вибір Ксенії падає на моносережки India з жовтого золота, які Холостячка поєднує як з буденними образами, так і з вишуканими нарядами.

Саме такі лаконічні моносережки Холостячка обрала для сміливого вбрання сьомої церемонії троянд. Акцентом образу стало кольє та каблучка колекції Sophie з барочними перлами. Образ довершило кольє з жовтого золота «Мегаполіс», створивши багатошаровість.

Холостячка

Холостячка

  • Фінальний епізод шоу «Холостячка»

Звичайно ж, улюбленим ювелірним образом від SOVA став образ фінального епізоду, де ми побачили Ксенію у весільній сукні і нарешті дізналися, хто ж з учасників підкорив її серце.

Для фінального образу Ксенії було обрано білий комплект з невагомої спідниці та кроп-топу з лакової шкіри. Досить сміливий образ, тому до нього Ксенія обрала комплект з діамантами, які заключено в коло, що дуже символічно.

Ксения Мишина в финале «Холостячки»

Образ доповнили прикраси ювелірного дому SOVA — діамантові сережки з колекції Dress code, «тенісний» браслет з доріжкою діамантів SOVA Classic, тендітне кольє з діамантом Dress code. Але, звичайно ж, головною прикрасою цього вечора стала діамантова каблучка від обранця Ксенії.

Холостячка Ксения Мишина в финале

Олександр обрав класичну каблучку Dress code з білого золота з діамантом. Нічого зайвого, просто ідеально.

Який образ сподобався вам найбільше?

Читайте также

Депрессия, работа и личная жизнь: экс-Холостяк Никита Добрынин рассказал, как ходил к психологу

Депрессия, работа и личная жизнь: экс-Холостяк Никита Добрынин рассказал, как ходил к психологу

Холостяк «на миллиард» — снова завидный жених. 5 правил удачного свидания от Евгения Ковтуненко

Холостяк «на миллиард» — снова завидный жених. 5 правил удачного свидания от Евгения Ковтуненко

Фото: прес-служба

Миша Романова
Предыдущий материал

Чем опасны патчи и как спасать сухую кожу зимой: Миша Романова раскрыла свои бьюти-секреты

Макс Барских
Следующий материал

Макс Барских признался, сколько секса ему нужно для счастья

Новости партнеров